Live Review: Kvelertak – Roskilde Festival 2013

posted in: Music, Reviews, Roskilde Festival | 0

Kvelertak – Roskilde Festival, lørdag 6. juli 2013

Kvelertak var en af mine absolutte Must-See’s dette år. Desværre fik jeg problem med maven midt under Anaal Nathrakhs koncert. Det var fuldstændigt selvforskyldt,: man skal huske at spise lidt engang imellem og ikke drikke gammel Bailey om morgenen, så jeg var ikke i den bedste tilstand da Kvelertak endelig skulle spille på Roskildes anden største scene, Arena, lørdag aften. Jeg nåede da at se det meste af koncerten, dog fra sidelinjen, siddende i støvet i udkanten af Arena teltet. Men selvom jeg sad og ihærdigt prøvede at holde det sidste maveindehold ned, så lykkedes Kvelertak at gribe tag i mig med deres utrolige energi og glæde på scenen. Jeg har jo læst om deres energiske koncerter, og jeg kan kun sige at det ærgrer mig at jeg ikke var oppe i pitten eller bare inde midt i teltet. Hvis det lykkedes Kvelertak at få gang i mig, som næsten havde vendt vrangen ud af kroppen, hvordan har de som var ‘fit-for-fight’ ikke oplevet denne koncert?! Kvelertak ved hvordan man sparker røv og de kan lide det de laver! Hvilket show, hvilken energi! Bandet  fuldstændig  eksploderede på scenen og fra sidelinjen kan jeg kun konstatere, at teltet kogte! Da de under sidste nummer crowdsurfer, så var det lige før at jeg blev mirakuløst helet og havde lyst til at hoppe op og være med. Fuldstændigt vanvittigt godt!


En ting er sikkert: jeg SKAL se Kvelertak live igen, lige så snart jeg får mulighed for det og det anbefaler jeg alle andre til at gøre også!

De her drenge fortjener al den succes de har og mere til!

Review originally posted here: http://www.blackmoon.no/index.php/se-hor/annmeldelser/170-kvelertak

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Do the math... *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.