Tremoro Tarantura Roskilde 2013

Live Review: Tremoro Tarantura – Roskilde Festival 2013

posted in: Music, Reviews, Roskilde Festival | 0

Tremoro Tarantura Roskilde 2013

Tremoro Tarantura – Roskilde Festival, torsdag 4. juli 2013

Nu er det en måned siden jeg fik en oplevelse ud over det sædvanlige og et nyt favorit band. Selvom bandet virker lidt lyssky og jeg ikke, endnu, har fundet et sted at købe deres udgivelser, så har jeg levet højt på den musikalske og næsten euforiske oplevelse Roskilde Festivalens mindste scene, Gloria, gav mig og de andre tilstedeværende en lille times tid i begyndelsen af juli måned.

Tremoro Tarantura var et helt ny bekendtskab for mig, men var et af de bands som jeg have markeret som et “Must-See” i mit Roskilde program, og jeg fortryder ikke, at jeg forlod mine camp-mates og selv gik og oplevede denne seance! For selvom det kun var Tremoro Taranturas anden koncert nogensinde, så kunne det ikke mærkes, og de gav alle os tilstede en magisk rejse ind i noise-rockens univers. Lyden var perfekt, der hvor jeg stod, til højre for scenen, ganske langt fremme. Den lille Gloria scene giver ikke meget plads til nogle større udskejelser på scenen, men det behøvedes heller ikke da musikken kom til at stå i centrum og jeg tror ikke nogen forlod stedet uden at været blevet berørt.

Jeg nød musikken, jeg følte musikken, som i sine lange monotone passager næsten satte mig i en euforisk trance tilstand. For Tremoro Taranturas eksperimentelle noise-rock er yderst medrivende og let at gynge med til.

Nu da jeg sidder og lytter til de tre(!) sange de har på deres Soundcloud side, rives jeg med igen og transporteres tilbage til Glorias klaustrofobiske kuppel og Tremoro Taranturas magiske verden. Tak for oplevelsen!

The live review was first posted here: http://www.blackmoon.no/index.php/se-hor/annmeldelser/168-tremoro-tarantura

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Do the math... *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.